La leverandørene konkurrere

Garasjeleverandørene konkurrerer om deg ved å gi deg sitt beste og billigste tilbud på trippelgarasje. Sammenlign priser enkelt

 

Uforpliktende & Gratis

Tjenesten er helt uforpliktende og gratis for deg som forbruker. Du kan selv velge å takke ja til et tilbud – eller avslå alle.

Spar tid og penger

Å bygge garasje er en stor investering. Du gjør det klokt i å spare penger der du kan. Samtidig får du brukt tiden din på noe som betyr mer for deg

Trippelgarasje

En trippelgarasje er perfekt for deg som eier flere biler eller andre kjøretøy. Kanskje du trenger en trygg oppbevaringsplass til bil, tilhenger, snøscooter eller motorsykkel? Med en trippelgarasje får du dessuten mye oppbevaringsplass til andre ting!

Mange velger en trippelgarasje med loft, hems eller bod. Dette gir deg rikelig med plass til alt fra ski og sykler, til møbler, hobbyartikler og skrot.

Før du kjøper en trippelgarasje, er det ekstra viktig å gjøre nødvendige forberedelser. En trippel garasje tar tross alt ganske mye plass på tomten, og du vil gjerne at resultatet skal bli perfekt.

Forberedelser når du skal ha trippelgarasje

Hovedregelen er at du må søke om tillatelse til å bygge garasje hos kommunen din, dersom bygget er større enn 50 m2. En trippelgarasje er typisk rundt 60-70 m2, noe som betyr at du sannsynligvis må søke om tillatelse før garasjen oppføres.

Husk også på at din trippelgarasje må bygges i samsvar med den norske plan- og bygningsloven, samt vegloven og andre relevante lovbestemmelser. Merk også at en garasje ikke skal benyttes til varig beboelse, med mindre det er søkt om tillatelse for det.

Ellers er det viktig å melde ifra til eventuelle naboer med et nabovarsel. Hovedregelen er at du må sende ut nabovarsel i de tilfeller der byggeprosjektet krever søknad om tillatelse. Dette er med andre ord gjeldende for en stor trippelgarasje.

Noe annet som er viktig å huske på når du skal bygge trippelgarasje, er at tomten må være stor nok. Mange glemmer at det skal være mulig å kjøre biler og andre kjøretøy inn og ut uten problemer. Ta hensyn til antall kvadratmeter og svingradius inn / ut av garasjen.

Slik velger du den perfekte trippelgarasje

Det finnes mange flotte trippelgarasjer å velge mellom. For mange er det viktig med en garasje som står i stil med boligen ellers. Har du for eksempel en klassisk enebolig, vil en klassisk garasje med valmet tak ta seg flott ut. Det finnes også garasjer i funkisstil.

Pris på trippelgarasje kan variere mye. Det er derfor lurt å bruke et sammenligningsverktøy slik at du får et best mulig pristilbud. Sjekk pris på garasje hos mange ulike leverandører før du bestemmer deg. Dette kan du potensielt spare mange tusenlapper på.

En trippelgarasje kan leveres både med og uten ekstra vinduer og dører. Tenk derfor over hvorvidt det er viktig å slippe inn mest mulig naturlig dagslys i garasjen. Ellers bør du finne ut om du har behov for loft og ekstra oppbevaringsrom som boder i garasjen din.

  • Klassisk eller funkis?
  • Sammenlign priser på garasjer fra flere leverandører
  • Ekstra vinduer, tak, boder eller loft?
klar? sammenlign tilbud nå

Gode grunner til å skaffe seg stor garasje

De fleste nordmenn sliter fra tid til annen med plassmangel i boligen. Når skuffer, skap og innebygget bod i boligen blir fulle, får man derfor behov for ekstra oppbevaringsplass.

Med en trippelgarasje får du mange gode muligheter for oppbevaring. Med eget loft har du god plass til kofferter, ski, klær, sko, sykler og andre ting som opptar mye plass inne i boligen. Det er også mulig å få egne boder i garasjen, noe som gir enda mer lagringsplass.

Det er heller ikke til å legge skjul på at en trippelgarasje er et nokså imponerende syn på tomten din. Spesielt dersom du velger en garasje som står i stil med boligen for øvrig, vil den kunne utgjøre et flott blikkfang på eiendommen.

Store garasjer er også supre å benytte til hageutstyr, trillebårer og hageslanger. Få skrotet vekk fra uteplassen, og få system på ting med smarte oppbevaringsløsninger.

Separate garasjer eller åpen løsning?

En trippelgarasje kan fås med skillevegger mellom de ulike bilplassene. Dette kan være en god løsning dersom det er flere naboer som går sammen om garasjen. Da kan dere alle få separat lagringsplass til personlige eiendeler.

Er du så heldig at du eier tre biler selv, og har bruk for en stor garasje, kan åpen løsning være et godt valg. Dette gjør det enklere å orientere seg i garasjen, og du får en luftig romfølelse.

Finn en trippel garasje – helt enkelt

Istedenfor å tråle nettet for ulike leverandører av garasjer, kan du enkelt finne en trippelgarasje ved å bruke vårt sammenligningsverktøy. Garasjetest.no gjør det enkelt å sammenligne pris på trippelgarasje fra mange forskjellige garasjeleverandører.

Finn landets beste pris på trippelgarasje, og finn drømmegarasjen din med noen få tastetrykk. Tjenesten er gratis, noe som gjør at den passer for alle som leter etter den perfekte garasje. Vi ønsker deg lykke til i jakten på garasje, enten den er enkel eller trippel!

Finn beste deal på ny trippelgarasje nå