La leverandørene konkurrere

Garasjeleverandørene konkurrerer om deg ved å gi deg sitt beste og billigste tilbud på garasje eller garasjeporter. Sammenlign priser enkelt

 

Uforpliktende & Gratis

Tjenesten er helt uforpliktende og gratis for deg som forbruker. Du kan selv velge å takke ja til et tilbud – eller avslå alle.

Spar tid og penger

Å bygge garasje er en stor investering. Du gjør det klokt i å spare penger der du kan. Samtidig får du brukt tiden din på noe som betyr mer for deg

Mange bedrifter og lagerbygninger har industriporter. En god industriport åpner for både sømløs logistikk og høyt sikkerhetsnivå på arbeidsplassen.

Porter til bruk i industrien er ofte høye og robuste, slik at trucker og andre maskiner enkelt kan transporteres inn og ut av bygningen. Industriporter kommer i en rekke ulike varianter. Du kan for eksempel finne vertikalløftende dukporter, leddheisporter og porter som foldes.

  • Slagporter
  • Foldeporter
  • Leddporter
  • Hurtigporter
  • Dukporter

Hva kjennetegner en god industriport?

En industriport bør først og fremst være enkel i drift. Porten blir gjerne åpnet og lukket flere titalls ganger i løpet av en dag. Den bør også sørge for god beskyttelse av området innendørs, og forhindre at rotter eller fugler kommer seg inn.

Industriporter skal også gi beskyttelse mot innbrudd, og bør derfor være nokså robuste. Det finnes industriporter i ulike materialer og av ulik tykkelse. Noen er 40 mm tykke, mens andre er 80 mm tykke.

Tenk på dette før du kjøper industriporter

Før du kjøper industriporter til lagerbygning eller andre bygninger, er det viktig at du tar alle nødvendige mål. Porten skal passe både i bredden og høyden, ellers forsvinner nytteverdien til porten.

Tenk også over hvorvidt du ønsker industriporter med eller uten vindu. Vinduer sørger for å slippe dagslys inn i lokalene, noe som ofte er ønskelig. Dersom du ønsker ekstra høyt sikkerhetsnivå bør vinduene være plassert nokså høyt på porten.

Ellers er det greit å tenke over hva slags industriporter du ønsker å kjøpe. Skal det være en hurtigport som raskt kan åpnes og lukkes? Eller ønsker du en stor og robust port med metall? Det finnes mange alternativer å velge mellom.

Hva koster en industriport?

Prisen på industriporter varierer ganske mye, og kommer helt an på hva slags port du skal ha. Det finnes små porter, store porter, enkle porter og mer avanserte varianter som kan knyttes til en app på mobiltelefonen.

En industriport vil også koste mer eller mindre avhengig av materiale, eventuelle vinduer og lignende. Dersom du ønsker å orientere deg om pris på industriporter hos ulike leverandører, anbefaler vi å bruke en sammenligningstjeneste.

Da får du alle de beste tilbudene samlet på ett og samme sted. Velg en industriport som er tilpasset bedriftens budsjett.

klar? sammenlign tilbud nå

Hjelp til montering av port

Industriporter er ofte svært store, og det er derfor greit å få hjelp av profesjonelle når porten skal monteres. Det finnes mange leverandører av industriporter som tar seg av både frakt og montering.

Dermed slipper du som bedriftseier å bekymre deg for at skader skal skje under montering, eller at porten ikke monteres riktig. Det er viktig å ivareta HMS og de ansattes sikkerhet på arbeidsplassen, og dette gjelder også når industriporter skal monteres.

Service og vedlikehold av porten

Etter at industriporten er montert på plass, er det viktig at du sørger for jevnlig tilsyn og service av porten. En port bør for eksempel smøres jevnlig, noe som gjør at du kan unngå irriterende skrikelyder fra porten.

Du kan gjerne bestille service på porten, slik at du er sikker på at den vedlikeholdes best mulig og i tråd med produsentens egne anbefalinger. Siden en industriport ofte er mange meter høy, er det vanskelig å smøre den uten profesjonell hjelp.

Design og utseende

Det aller viktigste når du kjøper en industriport, er kanskje funksjonalitet og pris. Det er likevel ikke til å stikke under en stol at også designet kan ha noe å si. Velg gjerne en industriport som står i stil med bedriftens image og profil for øvrig.

Det er også mulig å få spesiallagde industriporter – for eksempel i bedriftens egne farger. Kanskje du kjører et tema med rødt og grønt? Da kan for eksempel industriporter i rødt på en grønn bygning se stilig ut.

Nødvendige tilpasninger

Industriporter skal ofte tilpasses lastesoner, porter og lignende. Dette kan leverandøren av porten hjelpe deg med, slik at du får akkurat den løsningen du er ute etter.

Det finnes også egne industriporter som er spesielt tilpasset vaskehaller, matindustri, fjøs og lignende. Det finnes enkelt og greit mange muligheter.

For ulike bransjer

Industriporter benyttes i mange forskjellige bransjer. Det er ikke bare lagerbygninger og typiske industrier som benytter denne type porter – også innen landbruk benyttes industriporter hyppig.

Mange leverandører av garasje- og industriporter har et bredt utvalg av porter. Slik kan du enkelt finne en port som er tilpasset dine behov.

Finn gode tilbud på industriporter

Det finnes mange tilbydere av industriporter. Dette kan gjøre det vanskelig å finne de mest gunstige prisene. Garasjetest.no har et enkelt sammenligningsverktøy som lar deg innhente tilbud fra flere forskjellige leverandører.

 

Slik finner du raskt og enkelt landets beste pristilbud på industriporter!

Finn beste deal på ny industriport nå