La leverandørene konkurrere

Garasjeleverandørene konkurrerer om deg ved å gi deg sitt beste og billigste tilbud på garasjeporter. Sammenlign priser enkelt

 

Uforpliktende & Gratis

Tjenesten er helt uforpliktende og gratis for deg som forbruker. Du kan selv velge å takke ja til et tilbud – eller avslå alle.

Spar tid og penger

Å bygge garasje er en stor investering. Du gjør det klokt i å spare penger der du kan. Samtidig får du brukt tiden din på noe som betyr mer for deg

Garasjeporter

Garasjeporter sørger for at du enkelt kan kjøre bilen inn og ut av garasjen, og kan lukkes for å ivareta sikkerheten. En garasjeport utgjør en fysisk hindring for biltyver, og gjør i tillegg at temperaturen inni garasjen kan holde seg over frysepunktet om vinteren.

Visste du at garasjeporten er viktig for garasjens totale visuelle uttrykk? Med riktige garasjeporter kan garasjen se stilig ut, samtidig som den er funksjonell.

Det finnes garasjeporter som åpnes og lukkes manuelt. Du kan også kjøpe elektriske garasjeporter som kan åpnes og lukkes med en garasjeportåpner. Da kan du enkelt kjøre inn og ut av garasjen uten å måtte løfte en finger.

Vi skal nå se nærmere på ulike garasjeporter!

Enkel garasjeport

En enkel garasjeport er det mest populære valget blant private hushold med én bil. Dersom du har en enkelgarasje, er en enkel garasjeport det mest naturlige å velge.

Dersom du ønsker en enkel garasjeport, kan du som regel velge mellom vippeporter, rulleporter, leddporter og lignende. Det finnes porter med og uten vinduer, og med ulike visuelle inntrykk. Kanskje du foretrekker en hvit garasjeport, eller en i naturtre?

Dobbel garasjeport

Dersom du har dobbel garasje, er en dobbel garasjeport genial. Dette er en ekstra bred garasjeport som fører inn i en dobbelgarasje. Du kan selvfølgelig også velge to enkle garasjeporter dersom du foretrekker det.

Også doble garasjeporter kommer i alle slags farger og utførelser – med eller uten vinduer. Velg mellom klassiske leddporter og fleksible rulleporter.

Carport – ingen garasjeport

En carport kan ha plass til både én og to eller tre biler, avhengig av bredde. Carporten kjennetegnes ved at den er åpen på flere sider. Som regel er dette en oppstillingsplass for bil som er lokalisert inntil husveggen, med tak over.

Taket sørger for at bilen beskyttes mot snø, regn og andre ting. Fordelen ved å velge en carport eller bilbås, er at det blir god ventilasjon sammenlignet med en garasje. Her er det ingen garasjeport, og du kjører enkelt bilen ut og inn av oppstillingsplassen.

Carport med garasje?

Mange foretrekker det beste fra to verdener – nemlig carport og garasje. Da har du gjerne et garasjebygg med tak for to biler, men kun halvparten av strukturen har vegger. Det betyr at du kan bruke den andre halvdelen som carport.

Dersom du bruker bilen hyppig, kan carport med garasje være et godt valg. Da slipper du å åpne og lukke garasjeporten hyppig, og kan bare kjøre rett ut med bilen ved behov.

klar? sammenlign tilbud nå

Garasjeporter med dør

En garasjeport med dør kan være et supert valg, spesielt om du benytter garasjen som oppbevaringsplass. Kanskje du har fryser eller sykler i garasjen? Med egen dør slipper du å åpne hele garasjeporten hver gang du skal hente noe i garasjen din.

Garasjeporter med dør innebærer at døren er plassert på selve garasjeporten. Døren vil da ha ledd på samme måte som garasjeporten, slik at den blir fleksibel når porten skal åpnes eller lukkes. Du kan også velge en separat dør ved siden av garasjeporten.

Industriporter for bedrifter

I tillegg til diverse garasjeporter som kan anvendes til privat bruk, finnes det også garasjeporter som er velegnet for industri. En såkalt industriport er en ekstra stor garasjeport som typisk finnes på lagerbygninger og lignende.

En industriport gjør det enkelt for trucker og andre kjøretøy å kjøre inn og ut av bygningen, og fungerer samtidig som en sperre mot verden utendørs. En industriport holder innbruddstyver, fugler og lignende ute.

Tenk på dette før du kjøper garasjeporter!

Før du kjøper garasjeporter, bør du blant annet finne ut hva slags mål garasjeporten skal ha. Dersom du skal bytte ut en gammel garasjeport, må du sørge for at den nye garasjeporten har samme bredde. Eventuelt må du justere bredden på åpningen inn i garasjen.

Du bør også tenke over pris på garasjeporter. Det finnes muligheter som er tilpasset ethvert budsjett. Benytt gjerne en sammenligningstjeneste, slik at du finner de beste tilbudene.

Ellers er det viktig å tenke over hva slags farge og struktur garasjeporten din skal ha. Mange liker å kjøpe garasjeporter som matcher resten av bygningen. Slik kan du sørge for at uteplassen får en helhetlig og stilig look.

Finn beste pris på garasjeporter

Ønsker du å innhente markedets beste tilbud på garasjeporter? Da kan du bruke Garasjetest.no sitt gratisverktøy. Sammenlign ulike tilbud fra flere leverandører av garasjeporter, og velg tilbudet som passer ditt budsjett best.

Du kan finne alt fra enkle og doble garasjeporter, til industriporter og garasjeporter med dør ved å bruke dette verktøyet. Spar tid og arbeid på å bruke den smarte sammenligningstjenesten!

Finn beste deal på ny garasjeport nå