La leverandørene konkurrere

Garasjeleverandørene konkurrerer om deg ved å gi deg sitt beste og billigste tilbud på garasjeport med dør. Sammenlign priser enkelt

 

Uforpliktende & Gratis

Tjenesten er helt uforpliktende og gratis for deg som forbruker. Du kan selv velge å takke ja til et tilbud – eller avslå alle.

Spar tid og penger

Å bygge garasje er en stor investering. Du gjør det klokt i å spare penger der du kan. Samtidig får du brukt tiden din på noe som betyr mer for deg

En garasjeport med dør er perfekt for deg som ønsker å kunne gå inn og ut av garasjen uten å måtte åpne hele porten. Dette kan for eksempel være nyttig hvis du bruker garasjen til oppbevaring av mer enn bare bil og kjøretøy.

Mange har hobbyartikler, sykler, fryseboks, verktøy eller lignende i garasjen. Da er det tidsbesparende og enkelt å kunne entre garasjen gjennom en dør. Det finnes garasjeport med dør, men du kan også velge å ha døren ved siden av garasjeporten.

Hvordan fungerer en garasjeport med dør?

En garasjeport med dør kan være praktisk dersom du ikke har mulighet til å ha en separat dør utenom garasjeporten. Er døren innfelt i garasjeporten, vil den som regel ha ledd – akkurat som en vanlig leddport.

Dette gjør at døren kan bøyes når du åpner og lukker garasjeporten, slik at den dras opp langs taket på garasjen din. Dørens ramme vil også ha ledd. Ellers ser døren ut som en hvilken som helst annen dør, med dørhåndtak og lås.

Det finnes også garasjeporter med dør som ikke består av ledd. Dette er typisk en såkalt fløy- eller svingport, noe som kan minne om en låvedør i funksjon. Porten åpnes her på midten og går utover, der den ene halvdelen gjerne kan fungere som en dør med eget dørhåndtak.

Sistnevnte er perfekt for deg som ikke har plass til å ha en garasjeport i taket – for eksempel fordi du har lamper eller oppbevaringsløsninger der.

Hva koster en garasjeport med dør?

En garasjeport med dør trenger ikke koste så mye mer enn en klassisk, enkel garasjeport. Du finner mange flotte garasjeporter med dør som koster rundt 10 000 kroner og oppover. En garasjeport med dør kan imidlertid også koste mer enn 20 000 kroner.

For å finne beste pris på garasjeport med dør, anbefaler vi at du sammenligner priser hos flere ulike leverandører. Dette gir deg mulighet til å orientere deg rundt hvilke priser som er «normale» på markedet. Ikke betal mer enn du trenger!

klar? sammenlign tilbud nå

Garasjeport med innebygget eller separat dør?

I tillegg til å velge en garasjeport med dør som er innfelt, kan du velge å ha en standard garasjeport med dør ved siden av. Det betyr at du ikke åpner en dør i selve porten, men en dør som er innfelt i bygningen.

Hva som passer best for deg, kommer litt an på smak og behag. Har du en stor nok garasje, kan en dør ved siden av porten være vel så fint som en innfelt dør. Er garasjen liten, er det kanskje ikke rom for en ekstra dør. Da kan en innebygget dør i garasjeporten være praktisk.

Slik velger du riktig garasjeport

Når du skal velge garasjeport, er det flere faktorer du bør ta med i betraktningen. Tenk for eksempel over hva slags materiale porten skal være av. Du kan blant annet velge mellom garasjeporter i stål og tre.

En garasjeport i tre er fin å se på, og da spesielt hvis resten av boligen din er av treverk. Samtidig koster en garasjeport i tre ofte litt mer enn en stålport, og krever noe mer vedlikehold. En stålport er robust og tilnærmet vedlikeholdsfri.

Når du skal velge garasjeport bør du også tenke over portens størrelse. Har du dobbelgarasje, kan du for eksempel velge mellom én stor dobbel port, eller to separate porter. Én dobbel port er ofte det billigste alternativet.

Design er også greit å tenke over. En funkisgarasje vil kanskje se best ut dersom du velger en moderne og enkel garasjeport uten for mange detaljer. Har du en klassisk garasje vil det ofte se lekkert ut med en klassisk garasjeport med utskjæringer og vinduer.

Finn beste pris på garasjeport

En garasjeport med dør kan gjøre hverdagen enklere, spesielt om du hyppig går inn og ut av garasjen for å hente ting. Porten kan fås i en rekke ulike design og utførelser, og du kan finne alt fra leddporter til svingporter.

Enten du er på jakt etter en garasjeport med dør eller en ordinær garasjeport, er det lurt å sammenligne pris hos flere forskjellige leverandører. Dette sikrer at du får en best mulig pris på porten din.

Garasjetest.no har et effektivt og brukervennlig sammenligningsverktøy som gjør at du enkelt kan hente inn tilbud fra mange ulike garasjeleverandører. Slik kan du finne en billig garasjeport med dør som tilfredsstiller dine krav til funksjon og design.

Tjenesten er gratis, og samtidig helt uforpliktende. Sammenlign garasjeport med dør pris fra alle de beste leverandørene, og finn drømmegarasjen din i dag!

Finn beste deal på ny garasjeport nå