La leverandørene konkurrere

Garasjeleverandørene konkurrerer om deg ved å gi deg sitt beste og billigste tilbud på garasje med loft. Sammenlign priser enkelt

 

Uforpliktende & Gratis

Tjenesten er helt uforpliktende og gratis for deg som forbruker. Du kan selv velge å takke ja til et tilbud – eller avslå alle.

Spar tid og penger

Å bygge garasje er en stor investering. Du gjør det klokt i å spare penger der du kan. Samtidig får du brukt tiden din på noe som betyr mer for deg

Hvorfor velge garasje med loft?

Det finnes gode grunner til å lage en garasje med loft. Den ekstra etasjen gjør ikke bare at garasjen ser ekstra fin ut fra utsiden, den vil også gi deg mye ekstra lagringsplass. Avhengig av loftets størrelse, kan det brukes til oppbevaring av alt fra sykler til takbokser.

En garasje med loftsleilighet kan også være fordelaktig. Da kan du få en god ekstrainntekt ved å ha leietakere!

Når må du søke om byggetillatelse?

Når du bygger garasje, vil du i mange tilfeller måtte søke om byggetillatelse hos kommunen først. Hovedregelen er at du må søke om byggetillatelse dersom bygget er høyere enn fire meter, eller dersom garasjens gesimshøyde er over tre meter.

Gesimshøyde beskriver høyden på skjæringen mellom garasjens yttervegg sin ytre flate, og selve takflaten. Du må også søke om byggetillatelse dersom garasjen overstiger 50 m2 i grunnflate. Byggetillatelse kreves også dersom bygningen har mer enn én etasje eller kjeller.

Du må med andre ord alltid søke om byggetillatelse dersom du har en garasje med loft, siden dette betyr at takhøyden i de fleste tilfeller overstiger fire meter, pluss at det er mer enn én etasje.

klar? sammenlign tilbud nå

Enkel garasje med loft

En enkel garasje med loft passer fint for deg som kun har én bil, og som ikke trenger all verdens med oppbevaringsplass. Du vil likevel fint kunne få plass til hobbyartikler, kofferter og andre ting du trenger å oppbevare.

Dersom du ønsker garasje med loft, vil en enkelgarasje være det billigste alternativet. Prisen på en enkel garasje starter gjerne på rundt 60 000 kroner. Den totale prisen avhenger imidlertid av mange faktorer, som byggemåte, materialer og lignende.

Dobbel eller trippel garasje med loft

Det er populært å velge dobbel garasje med loft. Dette gir deg rikelig med oppbevaringsplass, samt plass til to biler. En dobbelgarasje med loft starter typisk på rundt 120 000 kroner, altså rundt det dobbelte av en enkelgarasje.

Bestiller du en trippelgarasje med loft, vil prisen gjerne starte på rundt 180 000 kroner. Mange velger å ha trippelgarasje med leilighet også. Dette er en smart løsning dersom du ønsker utleieleilighet, men ikke har dette i boligen.

Garasje med loft – pris

Pris på garasje med loft kan – som vi har sett – variere en hel del. Prisen starter gjerne et sted mellom 60 000 og 180 000 kroner, avhengig av hvorvidt du skal ha en enkel, dobbel eller trippel garasje.

Prisene kan imidlertid avvike mye fra overnevnte eksempel. Noen garasjeleverandører lager svært budsjettvennlige garasjer, mens andre fokuserer på høy kvalitet med pris som gjenspeiler dette.

For å få oversikt over hva som blir det billigste alternativet for deg, anbefaler vi å bruke en sammenligningstjeneste. Da kan du nemlig hente inn tilbud fra flere leverandører, noe som enkelt lar deg velge det billigste tilbudet.

Garasje med leilighet

Skal garasjen benyttes til varig opphold (at noen skal bo i den), er du nødt til å nevne dette i byggesøknaden til kommunen. Det er en rekke system- og kvalifikasjonskrav som må oppfylles for at det skal være lov å bo i den.

Så snart leiligheten i garasjen er godkjent for varig opphold, er det fritt frem å leie den ut til potensielle leietakere. Dette kan være en fin ekstrainntekt!

Ulike stiler og design

Foruten at du kan velge mellom enkel, dobbel og trippel garasje, kan du også velge mellom mange ulike stilarter og design. De fleste leverandører av garasjer har mange forskjellige stiler du kan velge blant. Noen kan til og med skreddersy en løsning tilpasset din eiendom.

Du kan finne en garasje med loft i både tradisjonell og moderne stil. Du kan i tillegg velge mellom garasjer som har valmet tak, skråtak eller flatt tak. Har du et funkishus, ønsker du sannsynligvis en garasje som står i stil med boligen.

Leverandøren av garasjen kan ofte gi deg gode råd når det kommer til design og utførelse av bygningen. Dette sikrer at du får et løsning som ikke bare ser bra ut, men som også er funksjonell.

Finn billigste garasje

Her hos Garasjetest.no finner du et sammenligningsverktøy som enkelt lar deg finne billigste garasje med loft.

La de ulike leverandørene konkurrere om å få deg som kunde, og oppnå en gunstig pris. Tjenesten er gratis, og helt uforpliktende!

Finn beste deal på ny garasje med loft nå