La leverandørene konkurrere

Garasjeleverandørene konkurrerer om deg ved å gi deg sitt beste og billigste tilbud på enkel garasjeport. Sammenlign priser enkelt

 

Uforpliktende & Gratis

Tjenesten er helt uforpliktende og gratis for deg som forbruker. Du kan selv velge å takke ja til et tilbud – eller avslå alle.

Spar tid og penger

Å bygge garasje er en stor investering. Du gjør det klokt i å spare penger der du kan. Samtidig får du brukt tiden din på noe som betyr mer for deg

En enkel garasjeport er velegnet til en enkelgarasje med plass til én bil, men det kan også anvendes to enkle porter til en dobbel garasje. Har du en dobbelgarasje, har du også mulighet til å velge en dobbel garasjeport.

Vi skal nå se nærmere på hvilke muligheter du har når du skal kjøpe en enkel garasjeport. Det finnes ulike mål, materialer, stiler og bruksmekanikk.

Tenk på dette før du kjøper port til garasje

Før du kjøper ny garasjeport, er det viktig at du tar nødvendige mål – både i høyden og i bredden. Sørg for at du finner en garasjeport som er skreddersydd for din garasje, enten den er liten eller stor.

I tillegg til mål, bør du tenke over hva slags stil du ønsker på garasjen din. Noen porter er helt enkle og uten detaljer, mens andre har utskjæringer og vinduer.

Vurder også om du skal ha en garasjeport med portåpner, eller om du kan nøye deg med en god, gammeldags garasjeport med manuell åpning. Ellers er det greit å tenke over garasjens materialer, og hvorvidt disse er enkle å vedlikeholde.

Til slutt er pris en viktig faktor. En garasjeport som er helt enkel trenger ikke koste så mye. Det finnes en garasje for enhver smak!

Hvor stor er en enkel garasjeport?

En enkel garasjeport er vanligvis mellom 2,6 og 3 meter bred. Dette kan sammenlignes med en dobbelgarasje, som normalt sett måler rundt 4,6 til 4,9 meter i bredden. Dersom du skal bytte ut en gammel garasjeport, bør du måle bredden på åpningen inn til garasjen.

Det er mulig å få en spesialtilpasset garasjedør som passer perfekt til akkurat din garasje. Ikke alle eldre garasjer har standard mål som passer til dagens moderne garasjeporter.

Materiale, stil og farge på garasjeporten

Når du skal kjøpe en enkel garasjeport vil du ha mange valgmuligheter når det kommer til stil og utseende. Ikke alle garasjeporter er hvite, selv om dette utvilsomt er den mest populære fargevarianten.

Mange liker også garasjer med en naturlig trefarge. Husk at du også kan kjøpe en enkel, hvit garasje og deretter male den i ønsket farge.

Du finner flotte garasjeporter med vinduer, noe som sørger for ekstra innslipp av lys inn i garasjen. De billigere variantene er som regel uten vindu.

Garasjeporter finnes også i ulike materialer. Noen er laget av stål, mens andre er laget av trepanel. En stålport kan også være dekket med trepanel, noe som gir et fint utseende.

klar? sammenlign tilbud nå

Portåpner til garasjeport

Dersom du ønsker en smidig og enkel hverdag, er en enkel garasjeport med portåpner et supert valg. Dette betyr at du har en fjernkontroll som lar deg åpne og lukke garasjeporten fra avstand.

Med en portåpner slipper du å måtte gå inn og ut av bilen hver gang garasjeporten skal åpnes eller lukkes. Dette er spesielt kjærkomment dersom det regner ute, eller dersom du kjører mye inn og ut av garasjen.

En portåpner leveres med fjernkontroll, og selve åpnemekanismen er tilpasset garasjeportens størrelse og tyngde. Det finnes også garasjeportåpnere med teknologi som sensorer og eget kodetastatur, eller MyQ. Da kan du åpne garasjeporten fra mobiltelefonen.

Hvordan vedlikeholde garasjeporten?

Mange som har garasjeport merker at den begynner å skrike og lage lyder etter en tids bruk. Dette kan enkelt unngås (eller fikses) ved å vedlikeholde porten jevnlig. Du bør for eksempel smøre portens bevegelige deler et par ganger hvert år.

Ved å smøre garasjeporten din, sørger du for at portåpneren trekker med mindre friksjon. Ellers kan det være lurt å vedlikeholde garasjeporten ved å vaske den jevnlig. Slik kan du unngå at porten blir skitten og flekkete.

Mange foretrekker også å installere såkalte overspenningsvern for portåpnerens stikkontakt. Dette vil forhindre at det oppstår overspenning dersom det blir uvær med torden og lyn.

Hva koster en enkel garasjeport?

Pris på enkel garasjeport kan variere veldig. Vi anbefaler derfor å hente inn flere ulike tilbud fra alle de beste leverandørene. Dette sikrer at du får markedets beste pris på enkel garasjeport.

En typisk stålport til enkelgarasje koster rundt 9–13 000 kroner. En dobbel garasjeport koster kanskje nærmere 17–20 000 kroner. Variasjonene er store, og prisen avhenger av mekanikk, hvorvidt du velger vindu eller ikke vindu, materiale og lignende.

Finn en garasjeport som passer dine krav

Leter du etter en enkel garasjeport som kan monteres i garasjen din? Da finnes det hundrevis av muligheter. For å gjøre valget litt enklere, kan du ta i bruk Garasjetest.no sitt sammenligningsverktøy.

Dette verktøyet koster ingenting å bruke, og lar deg enkelt sammenligne markedets beste pristilbud på garasjeporter og garasjeløsninger. Finn en garasje som passer budsjettet ditt, og skap et trygt oppholdssted for bilen din!

Finn beste deal på ny garasjeport nå