La leverandørene konkurrere

Garasjeleverandørene konkurrerer om deg ved å gi deg sitt beste og billigste tilbud på dobbelgarasje. Sammenlign priser enkelt

 

Uforpliktende & Gratis

Tjenesten er helt uforpliktende og gratis for deg som forbruker. Du kan selv velge å takke ja til et tilbud – eller avslå alle.

Spar tid og penger

Å bygge garasje er en stor investering. Du gjør det klokt i å spare penger der du kan. Samtidig får du brukt tiden din på noe som betyr mer for deg

Dobbelgarasje

En dobbelgarasje er midt i blinken for hushold som har to biler. En dobbel garasje kan enten ha én bred garasjeport, eller to separate. Det finnes også mange andre smarte løsninger til garasjen – som egen inngangsdør, loft og oppbevaringsløsninger.

Før du kjøper dobbelgarasje (eller en hvilken som helst type garasje for så vidt), er det viktig at du tar hensyn til visse elementer.

Tenk på dette før du kjøper dobbelgarasje

En dobbelgarasje opptar nokså mye plass, og det er derfor viktig at du forsikrer deg om at tomten er stor nok. Doble garasjer opptar typisk rundt 40 m2, og måler rundt 6,8 x 6,2 (bredde x lengde) meter.

Det er også lurt å tenke over hva slags stil du ønsker at din dobbelgarasje skal ha. Ønsker du en klassisk stil som passer til det meste? Eller vil du kanskje ha en funkis-garasje som står i stil til et moderne hus med rette linjer? Det finnes garasjer for enhver smak.

Før du kjøper dobbelgarasje bør du også finne ut hvorvidt du ønsker at garasjen skal ha egen inngangsdør, dersom du vil kunne gå inn og ut uten å måtte åpne garasjeporten(e). Ellers bør du vurdere om vinduer er ønskelig, noe som sørger for godt innslipp av dagslys.

Når du kjøper dobbelgarasje er også pris en viktig faktor. Det er fint mulig å kjøpe garasje på budsjett, eller du kan investere i en dyrere variant om lommeboken tillater det.

 • Gjør nødvendige mål
 • Hvilken stil skal garasjen ha?
 • Egen inngangsdør?
 • Vinduer?
 • Pris
klar? sammenlign tilbud nå

Praktiske forberedelser

Før du i det hele tatt bestiller ny dobbelgarasje, er det også enkelte forberedelser du må gjøre. Dersom du bor i nærheten av andre, vil det være naturlig å sende ut et nabovarsel. I tillegg til dette, må du sjekke hvorvidt du trenger byggetillatelse i kommunen du bor i.

Det er også greit å legge rør i bakken til eventuelt avløp og vann. Dette er for eksempel greit å ha dersom du skal kunne vaske bilen utenfor garasjen med høytrykkspyler eller hageslange. I tillegg bør en elektriker legge opp for strømtilførsel i garasjen.

Pass også på at garasjen plasseres på et egnet sted. Det skal være mulig å kjøre inn i garasjen uten for mye lirking og rygging. Her bør du ta bilens svingradius i betraktning. En dobbelgarasje opptar plass på tomten din, så pass på at det ikke blir umulig å kjøre inn i den.

Til sist bør du tenke over hvilken planløsning garasjen skal ha. Hvor nøyaktig bør garasjeporten være, og hvor skal en eventuell dør plasseres? Pass også på at du flater ut tomten der garasjen skal stå.

 • Nabovarsel
 • Byggetillatelse? (Dette kan variere fra kommune til kommune)
 • Avløp og vann
 • Strøm
 • Plassering av dobbelgarasje (husk svingradius)
 • Planløsning
 • Grunnarbeid på tomt

Derfor ønsker mange seg dobbel garasje

En dobbelgarasje kan ikke bare se utrolig fin ut på tomten, den kan også være veldig praktisk. På rundt 40 m2 får du god plass til to biler, men også mye oppbevaringsplass. Dette gjelder spesielt dersom du velger en dobbelgarasje med bod eller hems.

Du kan med andre ord oppbevare alt fra sykler og surfebrett, til ski, verktøy og kartonger i garasjen. Mange benytter garasjen til et alt-mulig-rom, der hobbyer kan realiseres og utøves. Kanskje noen i husholdet trenger et sted å øve på musikk, snekring eller lignende?

En dobbelgarasje gir deg mye plass. Du kan også velge en dobbelgarasje dersom du bare har én bil, og heller bruke resten av plassen til oppbevaring.

 • God oppbevaringsplass
 • Et sted for utøvelse av hobbyer
 • Dekorativt element på tomten

Bygge dobbelgarasje selv, eller kjøpe ferdig?

Det finnes en rekke leverandører av garasjer som gir deg materialene og verktøyene du trenger for å sette opp garasjen selv. For mange kan dette være en billigere løsning, men det krever også at du er litt nevenyttig. Har du tid og ork, er det imidlertid en god idé!

Du kan også bestille garasjer ferdig montert. Dette innebærer at leverandøren av garasjen setter opp garasjen for deg. Mange foretrekker dette alternativet, da det som regel går raskere enn å bygge garasje selv. Til gjengjeld kan det bli litt dyrere.

Få et godt tilbud på dobbel garasje

Med mange garasjeleverandører å velge mellom, kan det være vanskelig å orientere seg om pris og muligheter. Derfor har vi i Garasjetest.no laget et brukervennlig verktøy som lar deg sammenligne forskjellige tilbud på garasje fra flere leverandører.

Dette gjør det enkelt å få oversikten du trenger. Finn Norges beste tilbud på dobbelgarasje med noen få tastetrykk. Verktøyet vårt er dessuten gratis. Lykke til på garasjejakt!

 

Finn beste deal på ny dobbelgarasje nå