La leverandørene konkurrere

Garasjeleverandørene konkurrerer om deg ved å gi deg sitt beste og billigste tilbud på carport med garasje. Sammenlign priser enkelt

 

Uforpliktende & Gratis

Tjenesten er helt uforpliktende og gratis for deg som forbruker. Du kan selv velge å takke ja til et tilbud – eller avslå alle.

Spar tid og penger

Å bygge garasje er en stor investering. Du gjør det klokt i å spare penger der du kan. Samtidig får du brukt tiden din på noe som betyr mer for deg

En carport med garasje er ofte det foretrukne valget når du ønsker å kombinere garasjens beskyttende kvaliteter med carportens fleksibilitet. En garasje har vegger og garasjeport som gir bilen ly for vind og vær. Carporten er åpen, men har tak som beskytter mot nedbør.

Dersom du planlegger å kjøpe en carport med garasje, er det visse ting du bør tenke over på forhånd. Det finnes nemlig mange stiler, størrelser og varianter å velge mellom!

Det beste fra to verdener kombinert

Mange bruker bilen sin hyppig – ja, kanskje opptil flere ganger daglig. Da er det greit å ha lett tilgang til bilen uten å måtte åpne en garasjeport hver gang du skal ut. En carport sørger for fleksibilitet, og gir deg hurtig tilgang til bilen.


Samtidig er det mange som foretrekker garasje, spesielt når det er uvær ute. En garasje gir bilen bedre beskyttelse mot vær og vind enn en carport. Sistnevnte har typisk ingen vegger, men bygget sammen med en garasje får carporten minst én eller to vegger.

Carport med garasje – design og stiler

En carport med garasje kan fås i en rekke ulike stiler! Enten du ønsker en moderne variant med rette linjer og flatt tak, eller en klassisk variant – finner du noe som faller i smak.

En klassisk carport med garasje har som regel to skråtak. Halvparten av taket dekker garasjen, mens den andre halvparten fungerer som tak for carporten. Garasjedelen har også garasjeport, slik at bilen kan få ly for vind fra alle retninger.

Det finnes varianter med vindu, eller der garasjeporten har vinduer. Dette er et greit valg dersom du ønsker å slippe dagslys inn i garasjen. Du kan male garasjen i ønsket farge, eller bestille en ferdig carport med garasje i en spesifikk farge.

En portåpner forenkler hverdagen

Dersom du skal ha garasje ved siden av carporten din, kan det være greit å velge en garasjeport med portåpner. Med en portåpner slipper du å måtte åpne porten manuelt, noe som gjør hverdagen enklere – spesielt om du kjører mye inn og ut av garasjen.

De fleste moderne garasjer leveres med portåpner. I praksis betyr dette at du kan åpne garasjen på avstand ved hjelp av en fjernkontroll eller app.

klar? sammenlign tilbud nå

Praktisk informasjon: Mål, byggesøknad og nabovarsel

Hvis du skal ha en carport med garasje, bør du regne med at dette tar like stor plass som en dobbel garasje – altså rundt 6 x 6 meter (tilsvarer 36 m2). Sørg for at du har tilstrekkelig med plass på tomten din til dette, og sørg for at bakken er flatet ut.

I de fleste kommuner vil du måtte søke om byggetillatelse så lenge garasjen er mer enn 50 m2. Da må du også huske å sende ut nabovarsel, dersom du har naboer. Er garasjen mindre enn dette, trenger du sannsynligvis ikke søke om byggetillatelse.

Bygge carport med garasje

Hvordan bygge carport med garasje? Det enkleste er å bestille en ferdig løsning fra en garasjeleverandør. Leverandøren vil ikke bare kunne levere materialene som trengs for å bygge konstruksjonen, de kan også ta seg av selve monteringen.

Å bygge garasje med carport selv kan være mer utfordrende. Men er du litt nevenyttig, kan du fint bestille materialene som trengs av en garasjeleverandør, og stå for monteringen selv. Delene du trenger vil da være ferdig målt opp, slik at du bare trenger å skru de sammen.

Dersom du vurderer å bygge garasje med carport fra bunnen av, krever dette en god del planlegging og kunnskap. Det er imidlertid fullt mulig, dersom du setter deg godt inn i alle forskrifter, byggeteknikk og regler.

Hva koster carport med garasje?

Pris på carport med garasje varierer mye, og kommer blant annet an på hvilken leverandør du bruker. Dersom du skal ha en komplett carport med garasje, bod og montering, kan dette fort koste mellom 150 000 og 200 000 kroner.

Det er imidlertid mulig å få langt billigere løsninger også. For å få en komplett oversikt over pris på garasje med carport, anbefaler vi at du tar i bruk en sammenligningstjeneste. Slik kan du hente inn tilbud fra flere leverandører.

Finn de beste pris på garasjer

Det finnes mange flotte garasjeløsninger å velge mellom. Ulike leverandører opererer med ulike priser på carport med garasje. For å finne Norges beste tilbud på garasje, bør du derfor sammenligne pris fra flere forskjellige leverandører.

Garasjetest.no har verktøyet du trenger for å finne billigste carport med garasje. Sammenligningstjenesten vi tilbyr er i tillegg kostnadsfri, noe som betyr at den kan benyttes av alle – uansett budsjett. Finn et godt tilbud på garasjeløsninger i dag!

Finn beste deal på ny carport nå